Kuvert med reklam tryck som känns igen

Det är lätt att förväxla mängden med emails och SMS med att den vanliga postgången inte längre är så viktig. Dock kunde inget vara mer fel. Kataloger och säljbrev direkt i brevlådan är fortfarande en av de mest framgångsrika säljmetoder världen över. Saker som väcker uppmärksamhet och griper beskådarens intresse redan innan de ens har läst, är det bästa.

Kuvert med speciella reklam tryck har större chans att bli lästa till att börja med, jämfört med sina konkurrenter. Kan man förknippas med något roligt och glatt och inte någon gammal tråkig påminnelse eller räkning, har man lyckats och folk minns det. Är man intresserad hur färg och form påverkar kan man fråga en typograf om hjälp, som kan kombinera ens speciella tjänster eller produkter med träffande färger och former.

Kuvert med jultryck.

Snart är det dags att få ut sina julkuvert. Kanske med presenterbjudanden eller för att skicka ut redan beställda produkter. Att stå ut i julkaoset är inte alltid så lätt. Till platta packet som kan skickas med vanlig post kan just speciella kuvert med jultryck vara det där lilla extra. Man kan leka med den vanliga logon eller ta ett helt separat jultema.

Vill man beställ kuvert med tryck är det inte en så svårt procedur. Allt som behöver göras är att bestämma storlek, mängd, kvalitet och så själva trycket. Vanligtvis så har ens ordinarie webbdesigner varianter på ens logo. Andra typer av tryck kan tryckeriet oftast hjälpa med. Kuvert med hel tryck eller i avvikande färger syns också på håll. Vissa väljer att exponera ett speciellt erbjudande redan på utsidan för att försäkra sig om att det öppnas i tid.